top of page

Hey, ik ben Cathy

Over mij

Ik ben mama van een zoon en dochter, tuinarchitecte van opleiding en momenteel werkzaam als werfcontroleur bij de Vlaamse overheid. De groene vingers waren van kinds af aan aanwezig, me meegegeven door mijn ouders en grootouders. Toen we in de Wafelstraat kwamen wonen, hadden we eindelijk de kans en ruimte om een zelfvoorzienende moestuin aan te leggen. Daar kwam ieder jaar een stukje bij, een nieuwe soort proberen, wat extra bloemen bij,… Nu deel ik met veel plezier ons aanbod met iedereen die interesse heeft in vers, lokaal, ecologisch geteelde groenten en bloemen.

Wafelhof-3.jpg

Visie

Nooit stoppen met leren!

In volle corona periode heb ik me ingeschreven voor het behalen van mijn installatie-attest als landbouwer. De vele online lessen hadden voor- en nadelen. Maar toch ben ik enorm blij met de opgedane kennis. 

Missie

Ik vind het heel belangrijk dat onze dochter Anna weet waar haar eten vandaan komt. Momenteel kan je op elk moment van het jaar, bijna elke groente of fruit kopen.  Wij leven met de seizoenen mee en eten seizoensgebonden groenten. Een kleine ecologische voetafdruk achterlaten is hierbij niet onbelangrijk.

JELLEELAUT_20220417_BEL_17146.jpg
bottom of page